Friday, April 10, 2009

CupCakes for Pakeeza

Salam & Hi my dear readers,

Maaflah, this weeks lambat update blog. Next week our office will be audited by SIRIM, so agak bz sikit. Lots of thing need to be settle. Kat nak kena buat MRM, even most of the time I'm just staring at it coz ketandusan idea. Linda mana pandai nk mengarang panjang2... Mengarut boleh lah... heheh. File pn byk nk update even dari mula dh buat.So bila blk rumah pn mata dh letih, jd xsempat nk update.

Ok, for this week Pakeeza order 2kali (Monday & Thursday). Yang untuk Monday betul2 adhoc, mlm call esok pg nk collect... Aduhh... memula nk tolak, tp ntah mcm mana mulut keluar "ok"... Tgk jam dh kul 9.00mlm++... Linda pula still kt kedai, apa lg.. blk rumah mcm lipas kudung nak bakar cupcakes. Kul 1am tdo, kul 5.30am bgn utk frosting. Macam biasa kaler mmg warna biru & pink coz ni mmg dh ditetapkan oleh Pakeeza unless diaorg suruh tukar warna. Design nye pn lebih kurang je... Tak sempat lah nk lawa2... lgpn xde idea nk design ape dh. Inilah gambarnya.

Ini design yg untuk hari Isnin

Yang utk hari Khamis punya order Linda terlupa nak ambil gambar...

2 comments:

Al-Mualim Shah @ Dino~ said...

supplier terunggul pakeeza..

Linda Hussin said...

Al-Mualim Shah @ Dino~: Eh jgn le ckp mcm tu... Secara kebetulan rezeki saya... Tu pn saya kena improve lg sbb yg mkn ni kebanyakkannya VVIP. huhuhu...